Rotor
RCR2

Rotor REX2 crankset mtb

REX2 Ultra stijfheid, lichtgewicht, topprestaties gegarandeerd!

Rotor REX2Rotor REX2 crankstel voor de Rotor Q-Rings of andere bladen met een steek (=BCD) van 76mm. XX1

Topkwaliteit, superstijf en toch licht. Aluminium crank en as. Keus van Christophe Sauser en steeds meer topatleten. Door de dikkere as (30 i.p.v. 24 mm) minder kans op breuk en minder belasting op de lagers.

UBB30 technologie

De REX2 maakt gebruik van Rotor's ultra stijfhijd en UBB30 technologie (ontwikkeld voor de 3D+) en biedt een prestatie-upgrade voor bijna alle fietsen die er op de markt zijn of ze nou wel of niet ontwikkeld zijn voor 30mm cranks.

Koud gewalst, 3 voudig uitgeboord

De REX's koud gewalste, 3 voudig uitgeboorde crankarmen en aluminium UBB30 as zorgen voor enorme stijfheid en top prestaties op elk vlak terwijl ook nog gewicht wordt bespaard tov andere merken. 

REX weerstaat rotatie- en buigkrachten als geen ander

De REX  maakt gebruik van een lichtere versie van het TDS systeem met een stijve kokerstructuur als gevolg. Hierdoor weerstaat de crank rotatie en buigkrachten beter dan een hollow tech crank.

Rotor UBBUBB30 as

Baanbrekend concept, 100% compatible

De 3D30 as techniek is afkomstig van Rotor's UBB concept dat alle bottom bracket standaards die er op de makrt zijn bevat. Dit zorgt voor verassende en onverwacht nieuwe mogelijkheden om uw fiets te upgraden met een Rotor crankstel. Het baanbrekende UBB30 concept is 100% compatible met BSA (68 en 73), ITA, BB86, BB89, BB92, BB386 evo en BBright bottom brackets. Met Rotor zit u in feite altijd goed!

 

Rotor trinity systeem: 3 voudig uitboren van de crankarm, super licht en toch extreem stijf!3 voudig uitboren

Rotor's onverwoestbare uitgeboorde crankarmen weerstaan buig en draaikrachten beter dan klasieke holle cranks. Rotor's crankarmen zijn stijver dan andere merken dankzij het 3 voudig boorsysteem. Met behulp van dit systeem worden in de crankarm 3 gaten over de volle lengte van de crankarm [as - pedaal] geboord. Dit is een enorme gewichtsbesparing die niets afdoet aan de sterkte van de crank waardoor de Rotor cranks de hoogste stijfheid/gewicht ratio hebben van alle verkrijgbare cranks op de markt.

3 voudig uitboren van de crankarm levert een enorme gewichtsbesparing zonder af te doen aan stijfheid!

Universele bottom brackets

Het UBB (Universeel bottom bracket) systeem is niet één standaard; het is alle standaarden in één! Dankzij UBB is het mogelijk ongeveer alle 30 of 24 mm Rotor cranks op uw fiet te monteren, ongeacht het bottom bracket!

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__