Rotor
RC3D24

Rotor 3D24 crankset

Marktleider in de 24mm cranksets op gebied van tecnologie, gewicht en stijfheid.

Rotor 3D crankstel.Topkwaliteit, superstijf en toch licht. Aluminium crank en stalen as. Keuze van steeds meer topatleten.

110mm BCD : Standaard spider

130mm BCD : Aero spider!

Marktleider

Rotor cranks: licht en stijfDe Rotor 3D24 is nog altijd marktleider in het 24mm segment qua technlogie, prestaties en stijfheid. Het id het meest geprezen crankstel van Rotor mede door 3 grand tour truien (geel, rood en groen) en niet midner dan 15 UCI elite wereldkampioenschap titels.

Compatibiliteit

De 3D UBB24 as is compatible met bijna alle fietsen op de markt ongeacht hun bottom bracket. De kwaliteit van de Rotor 3D24 eindigt hier echter niet! De 3D24 crank is één van de meest doordachte cranksets op de markt.

 

Rotor UBBUBB24 as

Baanbrekend concept, 100% compatible

De 2D24as techniek is afkomstig van Rotor's UBB concept dat alle bottom bracket standaards die er op de makrt zijn bevat. Dit zorgt voor verassende en onverwacht nieuwe mogelijkheden om uw fiets te upgraden met een Rotor crankstel. Het baanbrekende UBB30 concept is 100% compatible met BSA (68 en 73), ITA, BB86, BB89, BB92, BB386 evo en BBright bottom brackets. Met Rotor zit u in feite altijd goed!

 

Rotor trinity systeem: 3 voudig uitboren van de crankarm, super licht en toch extreem stijf!3 voudig uitboren

Rotor's onverwoestbare uitgeboorde crankarmen weerstaan buig en draaikrachten beter dan klasieke holle cranks. Rotor's crankarmen zijn stijver dan andere merken dankzij het 3 voudig boorsysteem. Met behulp van dit systeem worden in de crankarm 3 gaten over de volle lengte van de crankarm [as - pedaal] geboord. Dit is een enorme gewichtsbesparing die niets afdoet aan de sterkte van de crank waardoor de Rotor cranks de hoogste stijfheid/gewicht ratio hebben van alle verkrijgbare cranks op de markt.

3 voudig uitboren van de crankarm levert een enorme gewichtsbesparing zonder af te doen aan stijfheid!

Universele bottom brackets

Het UBB (Universeel bottom bracket) systeem is niet één standaard; het is alle standaarden in één! Dankzij UBB is het mogelijk ongeveer alle 30 of 24 mm Rotor cranks op uw fiet te monteren, ongeacht het bottom bracket!

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__